dia1 dia2 dia3

Ochtendprogramma
Tijdens het ochtendprogramma zijn alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 op de velden bezig met een spellencircuit. Er worden in totaal 16 spelletjes gespeeld, zowel individueel als op groepsniveau. De scores van de spellen worden genoteerd door de spelleiders. Door een speciale telcommissie wordt er per groep gekeken wie de meeste punten heeft behaald. Zo worden er dus in totaal 6 groepsprijzen uitgedeeld.

 

Middagprogramma
In de middag worden er diverse sporttoernooien gespeeld. Zo spelen de jongens van de groepen 5 t/m 8 ieder een eigen voetbaltoernooi. De meisjes van groep 5 en 6 spelen een matbaltoernooi. De meiden van groep 7 en 8 spelen een lijnbaltoernooi. Ook zal er dit jaar voor de groepen 7/8 een meisjesvoetbaltoernooi zijn.
De scholen worden in twee poules verdeeld. De nummers 1 en 2 van elke poule spelen in de halve finale. De winnaars van deze wedstrijden spelen de finale. De verliezers van de halve finale zijn beide als 3de geëindigd.
Tijdens de sportdag van 2018 wordt er voor het eerst een tafeltennistoernooi gespeeld.

Voordat deze finales gespeeld worden, wordt er op het hoofdveld van voetbalclub Eemdijk een estafette gehouden. De kinderen van groep 3 t/m 8 doen hier aan mee. Er worden in totaal 4 runs gehouden : Meisjes 1, Meisjes 2, Jongens 1 en Jongens 2.

Aan het eind van de middag is er de prijsuitreiking. Het penaltyschieten is sinds 2014 niet meer in het programma opgenomen.